Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve elverişli fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Binalarda makul standartlarda arazi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplu halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel vaziyet önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Iğdır Haberleri kategorisinde nokta meydan bütün haberlerin kanuni sorumluluğu müntesip sava ajanslarına aittir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Alışbilgiş merkezi, beyaz perde, okul, hastane kabilinden tıknaz dirim alanlarında yangın kapısı yararlanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel üzere binalarda da acil çıkış kapıları yangın simultane kullanılır ve tıknaz tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise sarsıntı gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapısı yangın bapları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hâl anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya hak birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlıklı çhileışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Yangın kapısı ivedi çıkış bapsı yangın merdiveni kapısı İmalattan yalnız doğrulama baplarımız bölgede on ay garantilidir hazırda baplarımız bulunan bekleme yasak

Yangın kapısı fiyatları modellere gereğince bileğdavranışmektedir. Peklik, hizmet ve onarım kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine için sunmuş olduğu avantajlara sargılı olarak yeni kapı montaj projeniz bâtınin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Belirtilen bu dem dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını söylem etmektedir. Fakat bu mevzuda titiz bulunmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika da dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları nizamlı olarak mimarilmalıdır. Kapının kusursuz çdüzenışmasını tedarik etmek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden üstelikşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında hizmet mimarilmalıdır.

Özellikle içli ve değerli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Report this wiki page