Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik bâtınin tercih edilir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini belirli bir devir aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayan kapılardır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kabil değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa hariçya, haricen serlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir boyut yangın kapısı takkadak insanların sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en munis hediye politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı kızılırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğru açılmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel hâl takkadak insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Hatta yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük olur.

Report this wiki page